Troll Ventures Oy

Troll Ventures Oy harjoittaa pääomasijoitustoimintaa sijoittamalla pääomasijoitusrahastoihin ja tekemällä yksittäisiä suoria sijoituksia erityisesti kotimaisiin alkaviin tai kasvuyhtiöihin. Meillä on 30 vuotta kokemusta sijoituksista pieniin yrityksiin.

Pisin ja paras kokemuksemme on business-to-business valmistavan teollisuuden eri sektoreilta sekä insinööritoimistomaisesta toimintatavasta, mutta olemme sijoittaneet myös muunlaisiin kohteisiin.  Salkussamme on suoria sijoituksia noin 10 yritykseen. Vuosittain teemme enintään muutaman uuden suoran sijoituksen.  Yhteen kohteeseen tekemiemme alkusijoitusten tyypillinen kokoluokka on 100.000 – 300.000 euroa.  Olemme myös mukana sijoittajaryhmissä.

Suorien sijoitusten osalta:

Esimerkkejä meitä mahdollisesti kiinnostavista toimintamalleista:  b-to-b valmistus, insinöörimäinen toimintatapa, liike-elämän tai kuntien palvelut.

Mm. seuraavat alat eivät kuulu fokukseemme:  puhdas ICT (ml. peliala), medtech, biotech, suoraan kuluttajille myytävät tuotteet.

 

Yhteystietomme ovat samat kuin Troll Capital Oy:llä, samoin toimitusjohtaja.  Soittamalla Elmar Paanaselle saat yleensä 5-10 min puhelun perusteella kuulla, haluaisimmeko keskustella sijoituskohteestasi yksityiskohtaisemmin.

 

Olemme olleet mukana, suoraan ja välillisesti, kasvattamassa satoja yrityksiä viimeisten 20 vuoden aikana.  Tässä muutamia esimerkkejä (suluissa rahasto, jos rahaston kautta):